Hotel Central Sarajevo, (4 zvjezdice) luksuzne kategorije se nalazi u samom centru Sarajeva, u blizini sarajevske Katedrale.

Hotel raspolaže sa 32 soba. Ukupan smještajni kapacitet maksimalno za 65-70 osoba.

Dobra pozicioniranost i odgovarajući hotelski sadržaji čine Hotel Central Sarajevo jako zanimljivim za organizaciju različitih vrsta skupova, seminara, konferencija, radionica, prezentacija, vjenčanja i poslovnih ručkova. Spojite svoje poslovne obaveze s užitkom i impresionirajte svoje poslovne partnere organizacijom poslovnog skupa u našem hotelu. Konferencijska sala smještena je na trećem spratu, u dijelu odvojenom od smještajnih jedinica što garantira mir i privatnost. U potpunosti je opremljena svom potrebnom informatičkom opremom te udovoljava potrebama za organizacijom svih vrsta skupova.

Moderno i lijepo uređena sala sa svim pratećim sadržajima ima mogućnost promjene postava ovisno o broju sudionika i vrsti samog događaja, a maksimalni kapacitet joj je 60-70sjedećih mjesta.

Povjerite nam organizaciju Vašeg poslovnog događaja i Vaše će želje biti ostvarene, Vaši poslovni partneri impresionirani, a time i vaš poslovni rezultat garantiran.

Sve ponude i naknade za korištenje sale za sastanke, dogadjaja i svečanosti se formiraju prema individualnim upitima i zahtijevima, ovisno o elementima usluge (hotelski smještaj , sala za sastanke, hrana i piće, kafe pauze…).